30-11-05

Monsterlijk mooi vermomd

Vandaag mocht ik volgens beurtrol de tuberculose-onderzoeken uitvoeren.
Gezien de hoge virulentie van de bacterie die deze ziekte veroorzaakt, worden deze analyses uitgevoerd in een streng beveiligd en afgeschermd lokaal. Via het sas, waar ik me omkleed, krijg ik toegang tot de (door meerdere collega's gehate) L3-ruimte. Getooid met neusbedekkend mondmasker, twee paar vinylhandschoenen, groene chirurgenschort en blauwe plastieken schoenovertrekken stap ik nagenoeg onherkenbaar dit eilandje binnen.
Hier kan ik in mijn eentje, rustig en overgeconcentreerd werken. Zelfs het afzuigsysteem van de "laminaire flow" (dure uitdrukking hé!) hindert me nauwelijks in mijn bezigheden. Opeens krijg ik bezoek van iemand vermomd in hetzelfde uniformpje als ik. Het is mister X, een mannelijke laborant-collega. Ik herken hem aan zijn stem. Schrikken we van mekaar? Twee gekgeklede mensjes, maar ongevaarlijk hoor.
We lijken helemaal niet aantrekkelijk in onze beschermende outfitjes, laat staan sexy. Dus absoluut geen gevaar voor ongewenste intimiteiten! Oeps, dit is fout en stout.
Gauw concentreer ik me terug op mijn vele werk.
Ik kick erop om druk bezig te zijn. Mijn dagtaak vordert en resulteert in therapeutische bevindingen (bingo!). Met een voldaan gevoel doof ik om half vijf het licht en trek mijn veiligheidsplunje weer uit. Jakkes, waar is die andere spooky-opgedirkte mummie gebleven?
 

22:38 Gepost door loretta rose | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) Spannende job heb jij deugeniet! :-) welke werkoutfit oogt nu wel sexy he ... Onze broekpakken zijn dat ook niet echt.
Lieve groetjes

Gepost door: anneke | 01-12-05

Gerust gesteld Weer een prachtige weergave van je drukke dag. Ik ben gerust, mijn marsmannetje loopt bij jou geen gevaar in het L3 lokaal.
Lieve groetjes

Gepost door: Yvette | 01-12-05

no danger Hoi Yvette, inderdaad, verkleed als marsmadammeke ben ik volstrekt ongevaarlijk! De collega-marsman leek me ook aandoenlijk onschuldig.

Tot op Mars?

Gepost door: loretta rose | 01-12-05

ogen! eindelijk je ogen, je ogen, de mooie moeite

euh, is die marlon je vriend, wel ne speciale

ik verkies jou (je stijl)

lezeresje (en haar zusje)

Gepost door: incognita | 04-12-05

thanks hé incognita en zusje, elk zijn stijl zeker?
toch bedankt voor de lieve reacties. ik probeer gauw nog eens in mijn pen
te kruipen.

Gepost door: loretta | 04-12-05

De commentaren zijn gesloten.