23-02-06

met looppermissie

                                                                                                  

Vandaag had ik nog een controle-afspraak op fysische geneeskunde. Buiten de lange wachttijd, viel het bezoekje bij de dokter best mee. De scopiebehandeling van drie maanden geleden heeft duidelijk zijn gunstige werk gedaan. De acute pijnklachten zijn nagenoeg verdwenen. De sporadische klachten die nu nog voorkomen, zijn te wijten aan een versleten tussenwervelschijf in de lage rug.  Zolang er geen acute pijn optreedt, mag ik doorgaan met mijn joggingskes. Dat vind ik reuzegoed nieuws! Het koetje, M. dus (grapje), deze namiddag meteen bij de horens gevat en naar het park gejogd. Het was een gezellig loopuitstapje. De paar versnellinkjes deden me er alleen maar meer zin in krijgen. Zin ook in een vrolijke babbel tussendoor. Zelfs dat lukte behoorlijk, dus teken dat we niet echt op onze adem trapten en goed bezig waren. Na veertig minuutjes heb ik M. dan toch bewust nog even alleen laten doorlopen. Ik wil nu zeker niet overmoedig zijn. Mijn enige betrachting is om de loopsport te kunnen blijven onderhouden. Ik ben heel tevreden als ik nog een aantal jaren met een drietal trainingen van een dik half uur kan blijven doorgaan. Het was dan tijd voor een warme douche! Ja, onze boiler doet het sinds gisteravond weer. Warm water, geen overbodige luxe in deze rillerige wintermaanden.

Was het de ijskoude, bijna pijnlijke wasbeurt van eergisteren die M. gisteren zo ziekjes en koortsig deed voelen? Gelukkig zijn alle euveltjes ondertussen hersteld. Zowel M. als de boiler doen het weer, bruisend van warme energie.

 

20:12 Gepost door loretta rose | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

--- Tof dat de behandeling zo'n goed resultaat opgeleverd heeft zodat je weer een paar keer per week kunt joggen. En de boiler is gemaakt en M. doet het beter... op naar een fijn weekend dus

Gepost door: Elly | 24-02-06

Hallo Goed nieuws voor je dus , en je bent een heel sportief dametje
Ik wens je een fijn weekend toe
liefs Ninne

Gepost door: Ninne | 24-02-06

Leuk! Jij loopt terug en zo te zien gaat het super. Altijd leuk om te lezen dat mensen zich herpakken na een blessure. De loopmicrobe is toch verslavend hé.
Moet jij geen glucosamine of chondroïtine nemen voor je tussenwervelschijf?

Fijn weekend nog Loretta. Sterkte voor Suske!

Gepost door: Nadia | 26-02-06

scopiebehandeling heb die vandaag gehad in pijnkliniek in Pellenberg op drie plaatsen en ik vond het enorm pijnlijk!Heb zware slijtage aan heiligbeen en links onderrug en bekken vol zware artrose. Ik hoop dat deze behandeling helpt, lig al van augustus plat.

Gepost door: MARLEEN | 13-12-06

Scopiebehandeling Was op zoek wat eigenlijk een scopiebehandelig is?
Zo kwam ik bij jou terecht.
Eind volgende maand moet ik gaan voor mijn Facetinfiltratie in Gasthuisberg daarna 7 en 18 April Pellenberg.
Ik zou het erg op prijs stellen als je me wat informatie kan bezorgen.

En fijn te horen dat het bij jou goed gaat hoop van harte dat het bij mij ook zo zal gaan.
Ik rij zo graag met mijne moto zou er graag nog enkele jaren bijdoen HIHIHI.

Zo dat wes het en een voorspoedig herstel

Bey Bey Groeten van uit Scherpenheuvel Livia

Gepost door: Livia | 21-02-08

De commentaren zijn gesloten.