15-03-06

zon te koop

 

Eén van de eerste mooie zonnige dagjes. Ook toevallig een verlofdagje voor mij. Mijn plan om vandaag terug de sportactiviteiten te hervatten, kon ik alleen maar met enthousiasme tegemoet kijken. Bijna drie weken niet gesport wegens ziekte en een aanslepende onfitheid.

Ik had er hoognodig behoefte aan, want de stram-heid  begon stilaan toe te slaan. Ik ben blijkbaar niet gemaakt om de dagen in mijn luie zetel door te brengen. Samen met M. heb ik toch twee rondes volgelopen in het provinciaal domein. De spieren voelden inderdaad wat stijfjes aan. Van een soepel galopje was dus net geen sprake maar dat komt nog wel terug.

Het zonnetje was er alleszins wel. Eindelijk na lange, donkere en koude maanden een beetje licht en warme gloed aan de horizon. Ik heb er zo fel naar getracht dat ik ook na de middag, vergezeld van M., de buitenlucht heb opgezocht. Een eerste zonneterrasje op de Oude Markt in Leuven, gewoon zalig! Ik begin weer echt te leven, voel overal kriebels, maak plannen, teveel plannen tegelijkertijd waarschijnlijk…

Volgende week dient zich dan nog ergens een speciale dag aan, een dag waarop M. me wou verrassen met een cadeautje. Vermits we vandaag in de stad waren, heeft M. me er nu reeds op attent gemaakt. Het ging ook over een verrassing die ik zelf beter even zou aanpassen om miskopen te voorkomen. Een blijde “retro” verrassing was het alleszins, een weekje te vroeg weliswaar maar toch perfect gepast.  De symboliek sprak boekdelen, een vestimentaire max.

Vandaag kreeg ik ook nog een mailtje van een jonge vriendin. Zij leeft nog steeds op verliefde wolkjes. Ik ben reuzeblij voor haar en gun haar nog heel veel rozegeur en man-eschijn in haar dartel leventje.

Het was dus een zonnige dag over de ganse lijn. Ik teken meteen voor een analoge zonneserie.

 

 

22:19 Gepost door loretta rose | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

jas heel mooi die jas
zou leuk zijn je daar in ........ :-)

Gepost door: jean | 16-03-06

@jean ... te ontmoeten, bedoel je, tja ik draag hem niet bij elke gelegenheid hé

groetjes,
loretta.

Gepost door: loretta | 17-03-06

hey loretta... Ik weet niet meer wie allemaal over crematie bezig was tegen ons (Karlo en Loretta, die wel, de anderen kunnen we ons niet meer herinneren), in ieder geval, kom eens lezen en denk nog eens na….

Gepost door: anima-negra | 17-03-06

bedankt bedankt voor je bezorgdheid. & troost. ik zal het niet vergeten.

Gepost door: martin | 17-03-06

bedankt ... voor je reactie op mijn blog toen ik in een dipje zat ....

Gepost door: Peggy | 18-03-06

Thx! Bedankt voor je bemoedigende woorden Loretta!

Fijne zondag!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 19-03-06

*** Heel trendy!!!
Ik denk, na je blogje grondig bekeken te hebben, dat die perfect bij je karakter past. Dus ik begrijp dat je er zo blij mee bent!
Je doet er me trouwens aan denken dat ik ook dringend terug moet beginnen lopen. Ben er in de winter mee gestopt om lekker binnen te sporten. Maar als het zonnetje zo lonkt zoals gisteren....
Fijne zondag nog!

Gepost door: lievekeh | 19-03-06

:-) Terug van weggeweest en kom je vlug nog een zonnige zondag middag wensen
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 19-03-06

dutje ik heb net een half uurtje geslapen. ben al wat meer uitgerust. een goede wandeling zou nog beter zijn geweest. maar ik heb hier thuis zoveel te doen en er is zo weinig tijd. nog een fijne zondagavond.

Gepost door: martin | 19-03-06

De commentaren zijn gesloten.