21-04-06

"run and fun"

Paasmaandag was mijn enige vrije dag van het lange weekend. Tijd dus om de beentjes uit te slaan teneinde mijn loopachterstand in te halen. Hiermee bedoel ik dat ik gewoon mijn veertig minuutjes rond wou lopen. Het werd een prettig loop-halfuurtje want ik kreeg onverwacht gezelschap van een toffe, jonge kerel. Niet dat ik me moest bewijzen voor die leuke gast, maar eerlijk waar, ik liep gezwind. Mijn occasionele looppartner was blijkbaar wat verrast door mijn relatief vlotte loopstijl en gaf me hieromtrent zelfs een deugddoend complimentje.

Ik voelde me vereerd en wou de sportieve jongeman, die als haas voor me gefungeerd had, ook een geste doen. We kwamen overeen om ’s anderen-daags in de stad af te spreken, zo kon ik hem adviseren bij het uitkiezen van een nieuwe zomerse outfit. Het was leuk kuieren in de stad. Winkeltje in, boetiekje uit. Vest aanprijzen op de ene plek, elders broeken en T-shirt’s aandragen naar  pashokjes. Keuren en goedkeuren. Het kwam uiteindelijk dik voor mekaar. De gekozen kleren zaten perfect en ik was fier op mijn hippe metgezel. Een aangename namiddag, zeg dat wel. Na ons gezamenlijk looppartijtje was ook onze stadsshopping een zeer geslaagde onderneming.

Het was lang geleden dat ik nog zo gezellig met iemand op stap was geweest (ik maak even abstractie van mijn partner M.). We genoten beiden en gaan dat zeker nog eens overdoen als we toestemming krijgen van onze respec-tievelijke partners. Vincent, mijn gelegenheidsmaatje en toevallig mijn eigenste zoon, hoeft het zelfs niet te vragen aan zijn verre vriendin Hana, verblijvend in Zuid-Korea. En M. mag uiteraard te allen tijde mee. “It’s a family affair”.

 

 

21:28 Gepost door loretta rose | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

:-) Gefobt, ik dus ... 'k vond het een vreemd, maar wel mooi verhaal.

Groetjes, P.

Gepost door: Novemberboy | 21-04-06

en jij... geniet maar lekker van deze avond en van de zondag he :)
Groetjes van
vrouwke

Gepost door: vrouwke | 22-04-06

Ik kom je ... ... een fijne avond wensen Loretta en voor morgen een leuke zondag!
Lieve groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 22-04-06

** WAt een origineel manier om te schoppen
Ook voor jou en fijne zondag en geniet er ook goed van
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 22-04-06

Mooi Genoten van je verhaal. Ik heb ook soms de eer om met ne knappe jonge gast te mogen joggen, al is hij dan nog maar 11 jaar.
In 't park lopen soms wel 'oudere' knapperds, maar die zoeven voorbij en wachten niet op sleffende dames.

Gepost door: Nadia | 28-04-06

De commentaren zijn gesloten.