31-12-06

afspraak in 2007?

Vooraleer 2006 uit te wuiven, kom ik nog even langs op dit veel te zwijgzame blogje. Toen ik vanmorgen richting Provinciaal Domein reed, dacht ik plots dat ik me evengoed naar het Sportkot zou kunnen begeven voor mijn loop-halfuurtje. Op de piste aldaar zou ik misschien verrassend een bekende loper treffen die me dan wat uit de wind kon zetten. Fout gedacht want de banen van de piste lagen er, op één eenzaam lopend vrouwtje na, verlaten bij. Waarschijnlijk stonden net op dat moment zo'n 2000 ingeschreven sportievelingen klaar aan de startlijn van de Leuvense Eindejaarscorrida. Weg van de drukte van de stadsloop heb ik mijn kilometertjes op eigen tempo rondgemaakt. De intense voldoening liet zich voelen en het plan om mijn looprondje morgen, de eerste dag van het nieuwe jaar, over te doen, stond (traditiegetrouw) ook vast. De sportieve voornemens voor 2007 krijgen duidelijk vorm, als ik me nu ook eens voornam om vanaf het nieuwe jaar hier af en toe weer een kort verslagje neer te pennen... al was het maar in dagboekvorm? De bedenktijd wordt heel kort. Het wordt stilaan aftellen naar dat nieuwe jaar. Lieve lezertjes en bezoekers, jullie waren aangenaam gezelschap! Misschien wil ik jullie wel niet kwijt?

17:27 Gepost door loretta rose | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

kwijt? Willen of niet, mij raak je nooit meer kwijt, kvin je veel te lief. Tot volgend jaar!
[Ik vrees dat ik vanavond bij mijn schoonouders een bed ga moeten claimen. :-( ]

Gepost door: kaatje | 31-12-06

Hey! Beste Wensen voor het 2007 van Iris en mij. We hopen af en toe nog wat te mogen meelezen op jouw blog!

Gepost door: eric | 01-01-07

Het is zoals kaatje zegt :-)
Met of zonder blogje, je raakt ons niet kwijt
Maar het is heel fijn om je op je blogje mee te volgen
Gewone tekstjes maar met zo veel gevoel geschreven
xxx

Gepost door: jean | 01-01-07

af en toe Regelmatig neem ik hier bij jou een kijkje. Het doet me altijd weer plezier een berichtje van je te vinden. Ik zie je veel te weinig.
Veel geluk voor 2007 van mijnentwege.

Gepost door: Coco | 02-01-07

goed dat hier nog eens iets staat. Loretta, ik wens je een mooi 2007. Veel plezier, veel vrienden, veel nieuwe mensen, veel schrijfgenot, veel loopgenot. En alles wat ik vergat te vermelden.

Gepost door: Evy | 02-01-07

@coco en jean fijn jullie hier weer gezien te hebben! jullie zijn steeds welkom. ik vermoed dat ik dan wel af en toe een berichtje zal moeten posten?

Gepost door: loretta | 05-01-07

De commentaren zijn gesloten.